Změny v představenstvu Raiffeisen stavební spořitelny

S účinností od 1. července 2021 se novou členkou představenstva Raiffeisen stavební spořitelny stala Yvona Tošnerová. V této pozici střídá Jiřího Klumpara. Na starosti má oblast Risk & Operations.

S účinností od 1. července 2021 se novou členkou představenstva Raiffeisen stavební spořitelny stala Yvona Tošnerová. V této pozici střídá Jiřího Klumpara. Na starosti má oblast Risk & Operations.

Yvona Tošnerová působí ve finančním sektoru a bankovnictví již 25 let. Zaměřuje se zejména na řízení rizik, optimalizaci procesů a na bankovní regulaci.

Významnou část své kariéry strávila v Komerční bance a také v Modré pyramidě, kde se věnovala mimo jiné právě spolupráci stavební spořitelny s mateřskou bankou. Zaměřila se také na inovace a digitalizaci v oblasti risk managementu a projekty posilující spokojenost klientů.

Další zkušenosti sbírala Yvona Tošnerová například ve společnosti Arthur Andersen Tax. V rámci svých aktivit při Britské obchodní komoře se věnuje také mentoringu a programům na podporu zapojení žen do byznysu a sladění kariéry s rodinným životem.

Aktuální složení představenstva Raiffeisen stavební spořitelny je: Pavel Čejka (předseda), Jiří Antoš (místopředseda) a Yvona Tošnerová (místopředsedkyně).

Y_Tosnerova-RSTS

Kontakt pro média:

Petra Kopecká, tisková mluvčí, Raiffeisenbank a Raiffeisen stavební spořitelna, +420 607 092 859, petra.kopecka@rb.cz

Martin Moc, PR konzultant, Weber Shandwick, +420 724 724 280, mmoc@wsczech.cz